dijous, 3 de gener del 2013

16 Galls Dindis



Tenim 16 Pavo-pánfilos. Aquests:



No contents amb donar la brasa tot l'any, el seu ego els obliga, a més, a donar-nos una mena de benedicció nadalenca a imatge i semblança del que fan el Rei i el Papa de Roma (no serien ells menys, que són presidents de comunitat autònoma!). Excepció al que s'ha dit és el president de Castella i Lleó, home sobri, ben educat i formal, que s'absté de donar la vara.

Interessa a algú? Una dada, les descàrregues recavadas pels vídeos d'Astúries, Aragó i Múrcia sumen menys audiència que la sòbria i estoica felicitació nadalenca de la Gestoria Ligio (Lleó). Almenys a aquesta senyora (la de la gestoria) la veu la família.

Sense més, quadre resum del nombre de descàrregues sumades a Youtube dels respectius rotllos autonòmics. Equiliqua:



Encapçala el rànquing Madrid, encara que és de témer que no sigui tant per l'interès com per la vaga indefinida de Tele Madrid. El segueix Artur Mas, de 7 milions de catalans, 827 punxar l'enllaç, el que converteix en un rècord apoteòsic als 575 aconseguits pel modest president de la Rioja, senyor com es digui ... Percentualment, el més conyàs de tots ha estat Griñán, gairebé 10 milions d'habitants i superat per Extremadura. És clar que València no es queda enrere. Del missatge del Lehendakari no he trobat vídeo. Tampoc del de Cantàbria.

La presa de dades es va realitzar ahir, 2 de gener, a partir del vídeo oficial. En aquell moment, el vídeo d'Aragó, a càrrec de la incansable Luisa Fernanda Rudi, acumulava 1 descàrrega en 4 hores. Avui, 24 hores després porta 56. En un dia, el president d'Astúries va aconseguir dos oients (tota una gesta). El campió de fotre rollos no és altre que Ramón Luis Valcárcel, de Múrcia, en 7 dies a Youtube va a oient per dia. Senyor Valcárcel, deixeu estar, de veritat ... El seu missatge nadalenc no ho punxa ni el seu cap de premsa.

I si algú creu que 300 o 400 descàrregues, per a vídeos que per més inri han estat linkats des mitjans de comunicació amb una penetració de desenes de milers d'internautes, tot seguit alguns comparatives: la videofelicitación de la Gestoria Gestiauto (Ponferrada) porta 90 descàrregues, la Gestoria Ligio (Lleó) acumula 200. El Rei Joan Carles va per 10.000.  Esmerçant calers, temps i prestigi...

Editat originalment a http://onlinedigitalmark.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada